Gå til hovedindhold

Spar Nord er bank for Danmarks bedste webshop

7560 Lillebælt · Nyhedsrummet · Molly Og My

Spar Nord Lillebælt har været med fra starten og oplevet den rivende udvikling i Molly & My. Søstrene Luise og Karina Sejrup stiftede virksomheden i 2015, og de har stor succes med at sælge tøj, accessories, smykker, hudpleje, makeup og tilbehør til boligen på deres populære webshop.

I slutningen af 2023 modtog Molly & My velfortjent opmærksomhed af mediet MBM, da webshoppen blev kåret som ”Danmarks Bedste Webshop” af brugere på MigogAalborg, MigogKbh, MigogOdense samt MigogAarhus. Fredericia-virksomheden var ellers i skarp konkurrence med andre kendte webshops som Coolshop, Luksusbaby og Proshop, men Molly & My fik 14,9 procent af de 22.388 stemmer, og dermed røg de helt til tops.

- Det betyder enormt meget og er en sindssyg vigtig pris for os. Både fordi det er vores kunder, som har stemt på os, og fordi vi var oppe mod et virkeligt skarpt felt af dygtige, danske e-handlere. Vi havde håbet, men aldrig turde drømme om, vi ville vinde. Derfor kom det også som en ekstra stor overraskelse, da de ringende, fordi vi slet ikke regnede med det, fortæller Luise Sejrup.

Et brand i stor vækst
Virksomheden har blandt andet haft succes med markedsføring på sociale medier. Den har i skrivende stund 137.000 følgere på Facebook, mens 136.000 bliver opdateret på Instagram. I dag er der over 65 medarbejdere, som sender pakker ud til kunderne fra webshoppens lokaler i Fredericia.

Hos Spar Nord Lillebælt er direktør Torben Ploug meget imponeret over søstrenes arbejdsomhed og evner til at være innovative og succesfulde i et benhårdt marked, hvor de hele tiden skal følge med tidens tendenser:

- Du kommer ikke sovende til den slags succes i et konkurrencepræget marked. Molly & My har skabt en stærk kultur og fællesskabsånd, hvor alle løfter i flok. Vi er stolte af at hjælpe med alt det finansielle og følge deres rivende udvikling, fortæller Torben Ploug.     

Banken med på rejsen
Spar Nord har haft den store fornøjelse at være med helt fra starten, og igennem årene har forskellige rådgivere ydet tæt og fortrolig sparring i de forskellige faser af Molly & Mys vækstrejse.

- Generelt betyder vores samarbejdsrelationer rigtigt meget for os, da det for os er vigtigt med stærke og loyale samarbejdspartnere. Netop derfor har vi også haft Spar Nord med på hele rejsen, da det var min private bank, inden vi stiftede firma. Spar Nord har været med fra starten, helt fra ide og da hver femøre skulle vendes, og er også med på vores kæmpe vækstrejse i dag, siger Luise Sejrup.

Går din virksomhed med tanker om vækst og forretningsudvikling, så tag fat i Torben Ploug på tlf. 76 20 64 02.

Publiceret d.
30. april 2024