Gå til hovedindhold

Spar Nord Vejgaard henter ny privatrådgiver

6774 Vejgaard · Nyhedsrummet · Winnie

Winnie Juul Kristensen er tiltrådt stillingen som ny privatrådgiver i Spar Nord Vejgaard, hvor hun fremover skal medvirke til at sikre bankens kunder en troværdig og kompetent rådgivning.

Spar Nord Vejgaard har ansat Winnie Juul Kristensen som ny privatrådgiver, og hun skal fremover, i samarbejde med et stærkt team af rådgivere, medvirke til at styrke bankens markedsposition i det nordjyske.

Winnie kommer fra en tidligere stilling som rådgiver, hvor hun har erhvervet sig flere års erfaring med personlig og kompetent rådgivning inden for bolig, pension og investering. Det er således en stærk profil, som Spar Nord Vejgaard får med ombord på holdet.

- Jeg har set meget frem til at blive en del af det her fantastiske hold, og jeg glæder mig til at lære både kunderne og kollegerne at kende. Det er vigtigt for mig at skabe tillid og ikke mindst gøre en forskel i mit arbejde for kunderne, så de kan få deres ønsker og drømme opfyldt, fortæller Winnie.

Privat bor Winnie i Sulsted med sin mand Michael. De har sammen to børn, som er fløjet fra reden. Fritiden bliver blandt andet brugt på undervisning i Crossdance i Vadum IF og en masse hygge med familie og venner i sommerhuset i Blokhus.

Winnie Juul Kristensen tiltrådte stillingen pr. 1. oktober 2023, og hun er derfor klar til at tage godt imod nye såvel som eksisterende kunder. Hun kan kontaktes på telefon 9630 3307 eller mail wjk@sparnord.dk.

Publiceret d.
26. oktober 2023