29.940 kr. til kajakaktiviteter i Svendborg

8023 Svendborg · Nyhedsrummet · Multi Mix

Spar Nord Svendborg har, på vegne af Spar Nord Fonden, overrakt en donation på 29.940 kroner til Multi Mix Svendborgs projekt, Grøn Hverdag i Svendborg.

Grøn Hverdag i Svendborg tilbyder kajakaktiviteter, der er åbne for foreningens medlemmer samt særlige projekter rettet mod ukrainske flygtninge og nuværende samt tidligere kræftramte. Fra 2024 ønsker Multi Mix Svendborg at udvide dette projekt yderligere for kræftramte, baseret på positive erfaringer fra tidligere forløb.

Til dette har Spar Nord Fonden valgt at donere 29.940 kroner til foreningens gode formål. Donationen skal bruges til at fremme kajakaktiviteter, der styrker sociale netværk og sundhed gennem fællesskab og bevægelse.

- Vi er stolte over, at vi, på vegne af Spar Nord Fonden, på ny kan yde økonomisk støtte til de gode lokale tiltag i vores lokalområde. Med den økonomiske støtte fra Spar Nord Fonden kan Multi Mix Svendborg nu investere i bedre og mere specialiseret udstyr til deres kajakaktiviteter, som vil gavne de deltagende og give dem mulighed for at nyde de gode oplevelser på vandet, fortæller Ulrik Feveile Nielsen, direktør i Spar Nord Svendborg.

Publiceret d.
6. september 2024