40-års jubilæum: Privatkundechef kan fejre flot jubilæum i hele byens bank

7832 Hobro · Nyhedsrummet · Jubilæum

Privatkundechef Henrik Ravn Mortensen kan torsdag d. 27. juni 2024 fejre sit 40-års jubilæum i Spar Nord Hobro.

Henrik Ravn Mortensen, som i dag leder privatkundeafdelingen i Hobro med ansvar for knap 20 medarbejdere og som souschef for Bankområde Mariagerfjord, startede sin karriere som elev i Himmerlandsbanken i 1984. Han blev som 24-årig filialbestyrer i Haverslev, senere souschef i Arden og endelig privatkundechef i Hobro.

Henrik er en stærk fortaler for Spar Nords lokalbankstrategi, som giver lokal ledelse stor autonomi. Denne strategi har gjort det muligt for ham at skabe optimale arbejdsforhold for personalet, hvilket igen sikrer den bedste rådgivning til bankens kunder.

Som en dedikeret hobrogenser har Henrik været aktiv i Det Danske Spejderkorps og i over 30 år engageret sig frivilligt i den lokale AMBU-fest, hvor han sammen med de andre ildsjæle har bidraget til at samle og uddele cirka 18 millioner kroner til velgørende formål. Han har spillet en central rolle i festens udvikling og Spar Nord Banks engagement i denne.

Henrik er også aktiv i flere lokale netværk, herunder Hobro IK’s erhvervs- og elitenetværk, samt broderskabet Fyrkat-lauget og Mariagerfjord Erhverv. Privat bor han i Hegedalsparken i Hobro med sin hustru Majbritt, som arbejder hos Sparekassen Kronjylland i Randers. Parret har to børn, Viktor og Julie, og nyder ferier i deres ferielejlighed i Gudhjem på Bornholm.

Spar Nord Hobro markerer jubilæet med en reception på Café K i Hobro, torsdag d. 27. juni fra kl. 14.00 til 17.00.

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

Privatkundechef Henrik Ravn Mortensen, Spar Nord Hobro. Tlf. 9657 2057 eller mobil 2527 0715, hrm@sparnord.dk.

Publiceret d.
6. juni 2024