Bohr Fægteklub modtager donation på 15.275 kr.

Spar Nord Fonden donerer 15.275 kroner til Bohr Fægteklub, hvilket skal bidrage til forbedring af klubbens udstyr og faciliteter, så medlemmerne for alvor kan styrke deres fægteegenskaber.

5247 Osterbro · Nyhedsrummet · Bohr Faegteklub

Med en donation på 15.275 kroner fra Spar Nord Fonden modtager Bohr Fægteklub en hjælpende klinge til fremtidige fægtedueller og aktiviteter. Den økonomiske støtte skal bidrage til klubbens visioner om at udvikle medlemmernes færdigheder og evner både som mennesker og fægtere.

- Som lokalbank sætter vi en stor ære i at støtte det lokale foreningsliv. Bohr Fægteklub tilbyder et samlingspunkt med fokus på fællesskab og fysiske aktiviteter for unge og voksne i lokalområdet. Ligeledes er klubben et godt supplement for de studerende på universitetet. Vi er derfor, på vegne af Spar Nord Fonden, glade for at kunne tilbyde økonomisk opbakning til sådan et tiltag, fortæller Martin Sonn Merring, afdelingsdirektør i Spar Nord Østerbro.

En gruppe af fysik studerende etablerede i december 2021 Bohr Fægteklub. Her var målsætningen at have det sjovt på baggrund af den fælles kærlighed og passion for fægtning. Men der skulle ikke gå længe før klubbens popularitet steg gevaldigt, og den er nu anset for at være en af de hurtigst voksende sabelklubber i København.

Fægtning kræver, at du tænker hurtigt og reagerer resolut. Det er det perfekte supplement til studierne på universitetet. Træningen bliver struktureret, så klubbens medlemmer kan mødes om dagen, hvor de fleste studerende alligevel har brug for en pause fra deres uddannelse.

Bohr Fægteklub kan findes på adressen Jagtvej 128, 2200 København N.

Publiceret d.
8. november 2022