Copenhagen Opera Festival modtager donation på 20.000 kr.

7699 Østerbro · Nyhedsrummet · Opera Festival

Spar Nord Østerbro har, på vegne af Spar Nord Fonden, bevilliget en donation på 20.000 kroner til den traditionsrige Copenhagen Opera Festival.

Copenhagen Opera Festival er en musikfestival, der hylder operaen som kunstart. Hver sommer overtager kunstnere i verdensklasse både gaderne, kanaler, haller og hjem i København med de ultimative kombinationer af sang, teater, film, drama, dans og historiefortælling.

Operaen vil hermed fylde Københavns gader fra den 16.-25. august 2024, og her har Spar Nord Fonden valgt at bidrage med støtte i form af en donation på 20.000 kroner. 

- Vi er meget glade for, at vi, på vegne af Spar Nord Fonden, kan tilbyde økonomisk støtte til den traditionsrige musikfestival, der på mange måder bidrager til det blomstrende kulturliv i vores dejlige by, udtaler Martin Sonn Merring, afdelingsdirektør for Spar Nord Østerbro.

Festivalen præsenterer nye, modige, visionære kunstnere og aktører i inspirerende rum, der både får operaen til at blomstre med nye værker og som udfordrer og udvikler kanon og klassikere. Festivalen blev grundlagt i 2009 og i 2019 fejrede festivalen 10-års jubilæum, hvor mere end 40.000 mennesker deltog i festivalens begivenheder.

Publiceret d.
16. maj 2024