Donation på 17.000 kr. overrækkes til GLiMT Amager

7707 Kongelundsvej · Nyhedsrummet · Glimt

Spar Nord Kongelundsvej har, på vegne af Spar Nord Fonden, overrakt en donation på 17.000 kroner til storbyteateret GLiMT Amager.

GLiMT Amager er Københavns nye lille storbyteater siden 2021. Det udspringer af scenekunstkompagniet GLiMT, som blev grundlagt i 2002 af Lars Lindegaard Gregersen og Camila Sarrazin.

Teaterets mission er at skabe en samfundspositiv udvikling ved hjælp af scenekunst. Der er et nærgående fokus på scenekunst og ved at skabe oplevelser, der giver refleksion, eftertanke, fællesskab og glæde, gør teateret en indsats for, at livet lige bliver en tak mere skønt for publikum.

I en indsats på at støtte lokale tiltag, der bidrager til lokalområdets blomstrende kultur- og foreningsliv, kan Spar Nord Kongelundsvej, på vegne af Spar Nord Fonden, glædeligt overrække en donation på 17.000 kroner til GLiMT Amager.

- Vi er glade for at kunne støtte og hylde det lokale kultur- og foreningsliv gennem økonomiske skulderklap fra Spar Nord Fonden. GLiMT Amager er et teater fyldt med underholdende og lærerige oplevelser, der fokuserer på at inkludere publikum mest muligt, fortæller Sebastian Tiedgen, afdelingsdirektør for Spar Nord Kongelundsvej.

GLiMT Amagers base er Maskinhallen på Sundholm, hvor de skaber deres forestillinger og inviterer publikum indenfor for at opleve work-in-progress-visninger og deltage i kulturelle arrangementer.

Publiceret d.
28. maj 2024