Donation på 20.000 kr. til nyt fodboldtalentmiljø for sydsjællandske piger

7821 Næstved · Nyhedsrummet · Herlufsholm Fodbold

Spar Nord Næstved har, på vegne af Spar Nord Fonden, overrakt en donation på 20.000 kroner til Herlufsholm Fodboldafdeling. Donationen skal gå til Talentcenter-Sydsjælland, som er et nyt fodboldtalentmiljø for sydsjællandske piger.

Herlufsholm Fodboldafdeling vil søsætte et nyt projekt, Talentcenter-Sydsjælland, der skal styrke kvindelige ungdomsspillere i den sydlige del af Sjælland, så der skabes talenter, som kan indgå i Næstved HG’s vision om på sigt at kunne komme i Gjensidige Liga.

Projektet er nyskabende, da piger ikke har samme muligheder som drenge. Der vil blandt andet være fokus på at udvikle fodboldfaglige kompetencer med fællesskaber på tværs af forskellige klubmiljøer på Sydsjælland. Dette har Spar Nord Fonden valgt at støtte op om med en donation på 20.000 kroner.

- Vi er meget glade for, at vi på vegne af Spar Nord Fonden kan bidrage med økonomisk støtte til et særdeles godt tiltag for det kvindelige fodboldmiljø i og omkring vores lokalområde. Med det fokuserede projekt vil mange lokale fodboldglade piger få bedre muligheder for at udvikle sig både sportsligt og socialt, udtaler Bjarne Elmelund Nielsen, direktør i Spar Nord Næstved.

Det målrettede træningsprogram vil blive varetaget af kvindelige trænere og spillere fra Næstved HG og vil foregå 1-2 gange månedligt fra foråret.

Publiceret d.
6. juni 2024