• Nyhederarrow-right-1
  • Effektiv skadesdækning: Codan imødekommer øjeblikkelig skadesanmeldelse fra ejerforening

Effektiv skadesdækning: Codan imødekommer øjeblikkelig skadesanmeldelse fra ejerforening

7853 Ejendomsadministration · Nyhedsrummet · Codan Kundecase

Ejerforeningen E/F 1. februar 1946 stod sidste år over for omfattende skader, da en kobling på et fjernvarmerør sprang, hvilket resulterede i store ødelæggelser som ødelagt indbo og vinflasker, der sprang af varmen.

De omfattende skader skete dagen efter, at E/F 1. februar 1946’s nye forsikring med Codan trådte i kraft. En situation, der kunne have medført betydelige udfordringer for både beboere og bestyrelse, blev imidlertid håndteret effektivt af forsikringsselskabet.

- Vi havde 9000 liter kogende fjernevarmevand til at løbe ud – og havde massive ødelæggelser, men da vi kontaktede Codan, kom de hurtigt ud, og vi fik en sag oprettet. Herefter kørte det bare. Vi havde indflydelse på indhentning af tilbud og afregning skete direkte til Codan, fortæller Ole Skjold Pedersen, formand for E/F 1. februar 1946, og fortsætter:

- Selvom det var med store ødelæggelser, var det en stor lettelse, at vi oplevede et forsikringsselskab, som var let at komme i kontakt med, og hvor vi ikke blev presset eller jagtet, men oplevede en god saglig dialog og løbende tæt kontakt.

Foreningen har efterfølgende iværksat en ny 10-årig vedligeholdelsesplan for at minimere risikoen for fremtidige skader. De næste tre års budget og opgaver er allerede planlagt, og der er installeret vandvagter, som automatisk lukker for vandet. Disse tiltag, sammen med rådgivning fra Codan, har skabt øget tryghed for bestyrelsen i det daglige arbejde.

Forsikring ved Codan gennem Spar Nord Ejendomsadministration

Som kunde hos Spar Nord Ejendomsadministration får jeres forening optimal forsikringsdækning gennem en gruppeaftale med Codan. Med en dedikeret kontaktperson, erhvervskundechef Kristian Bundgaard, og en skræddersyet løsning får I tryghed, sikkerhed og en partner, der forstår jeres behov. Vi anbefaler fokus på både pris og dækning samt forebyggelse af store skader gennem en vedligeholdelsesplan. Kontakt os for en uforpligtende samtale om ejendomsadministration, forsikring og vedligeholdelsesplaner.

Du kan læse mere om Spar Nord Ejendomsadministration via nedenstående link: https://www.sparnord.dk/filialer/ejendomsadministration

Du er også velkommen til at kontakte udviklingschef Lone Kragelund på telefon 9616 1889 eller mail lkl@sparnord.dk.

Publiceret d.
20. juni 2024