Foreningen Alenemorskab modtager donation på 15.000 kr.

Spar Nord Fonden har doneret 15.000 kroner til foreningen Alenemorskab, der i samarbejde med Verdens Mindste Kulturhus søger midler til at tilbyde en aktivitetsklub for enlige mødre og deres børn på Nørrebro.

5898 Østerbro · Nyhedsrummet · Donation · Alenemorskab

Med en donation på 15.000 kroner fra Spar Nord Fonden søger foreningen Alenemorskab i samarbejde med Verdens Mindste Kulturhus at etablere et samlingspunkt i form af en aktivitetsklub. Klubben skal tilbyde enlige mødre og deres børn nogle værdifulde aktiviteter, der kan skabe mere glæde og trivsel.

- Den økonomiske opbakning fra Spar Nord Fonden betyder enormt meget for os. Med den kan vi komme endnu tættere på målet om at give alle enlige mødre og deres børn på tværs af familiestruktur og segment adgang til styrkebaseret og stabilt socialt netværk. Gennem vores unikke styrkebaserede netværkskoncept bekæmper vi aktivt ensomhed og udsathed hos mødre, der kender til at stå alene i moderskabet. Vi drømmer om en bevilling, der kan sikre, at aktivitetsklubben forankres, så den kan bestå på længere sigt, da vi oplever et stort behov fra målgruppen, fortæller Maria Dønkjær, bestyrelsesforkvinde for Alenemorskab.

- Som lokalbank er vi glade for at kunne støtte foreningen Alenemorskab med en donation på vegne af Spar Nord Fonden. Foreningen gør en stor forskel i lokalsamfundet for enlige mødre og deres børn, der tilbydes et stabilt samlingspunkt med fællesskab, forståelse og glæde. Og det er vi glade for at støtte op om, fortæller Martin Merring, afdelingsdirektør for Spar Nord Østerbro.

Foreningen Alenemorskab er skabt af alenemødre til alenemødre. I foreningen tror man på, at et styrkebaseret og brugerdrevet fællesskab båret af ligesindede frivillige skaber resiliens og genkendelighed mødrene imellem. Dermed får alle alenemødre mulighed for at spejle sig i og aktivt bidrage til et stærkt, styrkende og støttende fællesskab.

Publiceret d.
9. maj 2023