Foreningshuset Sundholm modtager donation på 25.000 kr. til projekt Amagermad

7614 Kongelundsvej · Nyhedsrummet · Sundholm

Spar Nord Kongelundsvej har, på vegne af Spar Nord Fonden, udleveret en donation på 25.000 kroner til Foreningshuset Sundholm. Donationen skal gå til etableringen af et fællesspisningsprojekt målrettet socialt udsatte børnefamilier.

Foreningshuset Sundholm er et lokalt brugerdrevet foreningshus, der er almennyttigt samt non-profit. Foreningen støtter og udvikler kulturelle og sociale netværk i lokalområdet, hvortil enkeltpersoner, netværksgrupper, foreninger eller offentlige aktører, der vil arbejde for foreningens formål, kan blive medlemmer for et lille årligt kontingent.

Som en del af en lokal indsats har foreningen igangsat projekt Amagermad, der har til formål at skabe endnu større fællesskab og sammenhængskraft i lokalområdet Amager Vest. Den primære målgruppe er socialt udsatte børnefamilier, men de 10 arrangementer, der er visionen at afholde, er åbne og offentlige.

- Vi er meget stolte over, at vi, på vegne af Spar Nord Fonden, kan støtte op om Foreningshuset Sundholms flotte indsats for socialt udsatte familier i vores lokalområde. Foreningens projekt skal skabe rammen for en fællesspisning, hvor en mangfoldig madkultur og samvær er i centrum, udtaler Sebastian Tiedgen, afdelingsdirektør for Spar Nord Kongelundsvej.

Forventningen er, at projekt Amagermad er med til, at socialt udsatte børnefamilier i endnu højere grad får et lokalt netværk og kommer til at opleve, at de er en del af et fællesskab.

Publiceret d.
16. maj 2024