Helsingør Sejlklub modtager donation på 15.000 kr.

8157 Helsingør · Nyhedsrummet · Sejlklub (2)

Spar Nord Helsingør har, på vegne af Spar Nord Fonden, overrakt en donation på 15.000 kroner til Helsingør Sejlklub.

Helsingør Sejlklub har eksisteret siden 1936 og er en klub for alle – unge som ældre, kapsejlere som tursejlere. Men grundet intensiv brug af klubbens både er sejlene nu slidte, hvorfor der søges om midler til at udskifte sejlene på de ældste både.

Til stor glæde for den traditionsrige sejlklub har Spar Nord Helsingør overrakt en donation på 15.000 kroner fra Spar Nord Fonden. Donationen skal dermed gå til nye sejl, der skal medvirke til at forbedre sejleroplevelsen og hjælpe med at fastholde klubbens medlemmer.

- Vi er meget glade for, at vi sammen med Spar Nord Fonden kan støtte op om gode tiltag for foreningslivet i vores lokalsamfund. Vi vil gerne støtte det store arbejde, som de frivillige gør i denne forening, så de unge mennesker får nogle gode oplevelser samtidig med, at de får noget frisk luft sammen med nogle af deres venner, udtaler Piet Petersen, direktør for Spar Nord Helsingør.

I bestyrelsen hos Helsingør Sejlklub arbejdes der for at fremme sejlsporten, og klubbens unikke beliggenhed giver mange muligheder for at dyrke sporten i forskellige bådtyper. Hertil tilbyder klubbens sejlerskole undervisning fra april til oktober på J/80-både, hvilket er et populært tilbud for både nye og erfarne sejlere.

Publiceret d.
20. august 2024