Kom trygt og hurtigt i hus med tagrenovering

7878 Aars · Nyhedsrummet · Martin Dahl

Spar Nord Aars har hjulpet Martin og Dorthe Dahl med at finde en god finansieringsløsning for at kunne renovere deres hus i Aars. På knap fire uger er det hele faldet på plads i en hurtig og effektiv proces, hvor parret er lettet over, hvor nemt det hele er gået fra start til slut.

Martin og Dorthe betegner sig som Aars-folk, da de begge er opvokset her og har en stærk tilknytning til byen. Derfor er det vigtigt for dem, at de kan gå ned i banken og hente kyndig og handlekraftig rådgivning i deres lokale Spar Nord-afdeling.

- Det betyder meget for os, at vi kan tale med lokale mennesker, som vi kender, og de kender os og vores lokalområde. Det føles trygt at have medspillere, hvor tilliden er gensidig, og det gør helt sikkert også, at vi hurtigt kan nå frem til enighed og træffe beslutninger, fortæller Martin Dahl.

Familien Dahl er flyttet ind i et hus i Aars for et par år siden, som de vidste trængte til en renovering af taget på garagen, endegavlen, sternen samt hustaget, som er opført i 70’erne.

- Martin og Dorthe har været kunder i Spar Nord i mange år, og de kom ind for at tale med mig om en planlagt ombygning samt renovering af deres bolig. Vi fandt allerede på det første møde en fornuftig løsning, som Martin og Dorthe var helt tilpasse med, fortæller deres kunderådgiver Karen Valsted Larsen.

I løbet af kun fire uger blev det hele ordnet af håndværkeren, så der er tale om en hurtig ekspedition fra det første møde til afklaring og frem til en færdig løsning med et tillægslån i kreditforeningen med forhøjelse af boliglånet.

- De fik faktisk en krone-til-krone-vurdering i merværdi af huset i forhold til de penge, de skulle bruge på udskiftning af taget, så det er også en cadeau til Totalkredit, uddyber Karen Valsted Larsen. 

For parret Dahl har det givet dem en enorm stor tryghed at tale med deres lokale bank, som kender deres økonomi og muligheder i forvejen, og så føler de sig utrolig godt behandlet.

- I kraft af Spar Nords lokalbankmodel, hvor vores kunderådgiver ikke først skal spørge om tilladelse et andet sted i banken, har vi oplevet den korte og hurtige beslutningsvej fra start til slut. Den her ombygningsproces er virkelig gået op i en højere enhed, og vi er enormt taknemmelige for den hjælp, som Karen Valsted Larsen har ydet. Hun har været velforberedt og givet os ro i maven gennem sin rådgivning og vejledning. Hun har sørget for, at pengene stod på kontoen få dage efter bevilling af lånet, så vi også trygt kunne sætte håndværkeren i gang og betale for det flotte resultat få uger efter, fortæller Martin Dahl.

Hvis du ønsker at få tjekket op på dine muligheder for at få finansiering din husrenovering, så tag et møde med Spar Nord Aars – kontakt gerne Karen Valsted Larsen på tlf. 72 24 58 06, eller skriv til hende på kvl@sparnord.dk.

Publiceret d.
28. juni 2024