Lars Kappelborg: 20 år i Spar Nord

Web 1600X1200 (3)

Private Banking-rådgiver Lars Kappelborg er gået på pension efter en flot karriere med 20 år, som værdsat medarbejder i hele byens bank.

Lars Kappelborg begyndte sin karriere som ølkusk, inden han i 1982 startede som bankelev i Kjøbenhavns Handelsbank. Efter elevtiden arbejdede Lars som porteføljemanager i fondsafdelingen, hvor hans passion for handel med værdipapirer blomstrede. Efter ni år i Handelsbanken fortsatte han i Sydbank og senere i forsikringsbranchen.

I 1995 tog Lars springet og blev selvstændig med en skobutik i Århus, og i 1997 blev han hotelejer af Ruths Hotel. Efter salget af Ruths Hotel fik Lars muligheden for at blive ansat i Investeringscenter Frederikshavn, hvor han uddannede sig som pensions- og formuerådgiver.

Lars Kappelborg har i de seneste 20 år været en værdsat rådgiver i Spar Nord, hvor han har betjent kunder i Sæby, Frederikshavn og Skagen. I en periode var han også afdelingsdirektør i Skagen. Lars har med sin professionalisme og personlige tilgang skabt mange gode relationer til både kunder og kolleger.

Nu, hvor Lars er gået på pension, ser han frem til at nyde en mere aktiv tilværelse med ferier, golf på Hvide Klit, og alle de kulturelle tilbud, som Skagen har at byde på. Sammen med tid til børn og børnebørn kan Lars se tilbage på en flot karriere og mange gode år i Spar Nord. Vi ønsker Lars alt det bedste i hans velfortjente otium.

Publiceret d.
5. august 2024