• Nyhederarrow-right-1
  • Line og Mogens: ”Med Jeanette får vi altid hurtig og løsningsorienteret rådgivning”

Line og Mogens: ”Med Jeanette får vi altid hurtig og løsningsorienteret rådgivning”

8123 Aars · Nyhedsrummet · Kundecase

Som resultat af tillidsfuld og løsningsorienteret rådgivning skiftede kunderne Line og Mogens til hele byens bank, da kunderådgiver Jeanette Dejligbjerg startede i en ny stilling i Spar Nord Aars.

Line og Mogens har i en lang periode haft et stærkt og tillidsfuldt samarbejde med kunderådgiver Jeanette Dejligbjerg. Så da Jeanette skiftede til Spar Nord Aars, var der ingen tvivl hos parret - de skulle med, således det gode samarbejde kunne fortsætte.

- Vi har altid været tilfredse med Jeanette og den måde, som vi i samarbejde har kørt vores økonomi. Hun er yderst professionel og meget lyttende til vores forslag samt idéer til, hvordan vi gerne vil have det til at køre. Så der var ingen tvivl om, at vi ville flytte med, da hun skiftede til Spar Nord, udtaler Line og Mogens.

For parret er det afgørende, at der er en gensidig tillid, og at Jeanette i sin rådgivning altid er løsningsorienteret.

- I løbet af vores tid med Jeanette har vi opbygget en gensidig tillid og et proaktivt samarbejde. Jeanette er god til at holde os orienteret om de fordele, der kan være i for eksempel at omlægge lån, så vi hele tiden er opdateret på det, der rører sig ude i verden, som kan have indflydelse på vores økonomi, udtaler Line og Mogens og afslutter:

- Med Jeanette får vi altid hurtig og løsningsorienteret rådgivning. Hun tager hurtigt action på eventuelle hændelser vedrørende hus, så vi får lavet tingene, inden det bliver for sent.

Hos Jeanette Dejligbjerg kan der ligeledes spores stor glæde over samarbejdet. Hun er stolt samt beæret over, at Line og Mogens udtaler sig på denne måde omkring hendes rådgivning.

- Jeg er meget glad og stolt over mit samarbejde med Line og Mogens. Det betyder enormt meget for mig, at de sætter pris på min rådgivning, og at den kan være brugbar i specifikke situationer, udtaler Jeanette Dejligbjerg og fortsætter:

- Det er vigtigt for mig at skabe et tillidsfuldt bånd og et trygt samarbejde med kunden, hvor der både er plads til dybere overvejelser men også hurtig eksekvering. Min største motivation er at hjælpe kunderne med at få opfyldt deres drømme og ønsker, både på kort og lang sigt.

Står du og mangler sparring eller gode råd angående din økonomi? Så book et møde med Spar Nord Aars – kontakt gerne Jeanette Dejligbjerg på telefon 7224 5839 eller mail jede@sparnord.dk.

Publiceret d.
29. august 2024