Nadia Hantout Birkholm skifter fra Spar Nord Allerød til Hørsholm

8403 Hørsholm · Nyhedsrummet · Ny Rådgiver

Kunderådgiver Nadia Hantout Birkholm skifter fra Spar Nord Allerød til Hørsholm, hvor hun vil fortsætte den gode indsats for at sikre kunderne kompetent og alsidig rådgivning.

Spar Nord Hørsholm har fået tilgang af en ny kunderådgiver. Men det er ikke et nyt ansigt i Spar Nord regi, det er nemlig Nadia Hantout Birkholm, der tiltræder stillingen fra Spar Nord Allerød. Her skal hun fremover i samarbejde med et stærkt hold af rådgivere fortsætte bankens indsats for at levere rådgivning og service i særklasse.

- Jeg ser frem til at blive en del af Spar Nord Hørsholm og fortsætte arbejdet med at hjælpe vores kunder, så de kan få opfyldt deres drømme og ønsker. Med et stærkt team af erfarne kolleger er jeg overbevist om, at vi sammen kan sikre den høje standard af rådgivning, som kunderne fortjener. Jeg glæder mig til at bringe min erfaring fra Spar Nord Allerød med mig og bidrage til vores fælles succes i Hørsholm, udtaler Nadia Hantout Birkholm.

Nadia er tiltrådt stillingen som kunderådgiver i Spar Nord Hørsholm pr. 1. september 2024. Hun er således klar til at tage godt imod nye såvel som eksisterende kunder. Hun kan kontaktes på telefon 9616 2008 eller mail nabi@sparnord.dk.

Publiceret d.
8. oktober 2024