Nordsjællands Teater modtager 25.000 kr. til opsætning af musical

Web 1600X1200 (2)

Spar Nord Helsinge har, på vegne af Spar Nord Fonden, overrakt donationer på i alt 25.000 kr. til Nordsjællands Teater i forbindelse med opsætningen af Grauballemanden The Musical i Græsted.

Nordsjællands Teater blev i 2023 startet af komponist Chris Skytte, som efter at have skrevet og opsat musicals mange andre steder i landet syntes, det var på tide at få et udendørsteater til Nordsjælland.

Med intentionen om at tilbyde underholdning i særklasse er Nordsjællands Teater nu klar med en ny forestilling med Anders Grau i hovedrollen som Grauballemanden. Publikum kan opleve forestillingen i perioden fra den 1. august til den 17. august.

I forbindelse med opsætningen af den nye forestilling har Spar Nord Helsinge, på vegne af Spar Nord Fonden, bevilliget en donation på 15.000 kroner. Derudover modtog teateret 10.000 kroner fra Fondens jubilæumspulje således donationsbeløbet i alt består af 25.000 kroner.

- Vi er meget glade for, på vegne af Spar Nord Fonden, at kunne støtte op om Nordsjællands Teaters nye teaterstykke, Grauballemanden The Musical i Græsted. Det er arrangementer som dette, der bidrager til et sprudlende lokalsamfund, som tilbyder flere spændende oplevelser til lokalbefolkningen samt tilrejsende, udtaler Mimi Boed, afdelingsdirektør for Spar Nord Helsinge.

På billedet ses Spar Nord Helsinges Mimi Boed, Helle Furbo og Tina Holm, der glædeligt kunne overrække den hjertevarme donation til Nordsjællands Teater.

Publiceret d.
2. august 2024