• Nyhederarrow-right-1
  • Ny assisterende rådgiver i Spar Nord Løgstør: ”Jeg tror på, at god rådgivning er lokal”

Ny assisterende rådgiver i Spar Nord Løgstør: ”Jeg tror på, at god rådgivning er lokal”

7755 Løgstør · Nyhedsrummet · Tanja Kirch

Tanja Kirch er tiltrådt stillingen som ny assisterende rådgiver i Spar Nord Løgstør. Her skal hun fremover sikre den gode support til bankens rådgivere.

Med mere end 20 års erfaring inden for den finansielle verden tiltræder Tanja Kirch stillingen som assisterende rådgiver i Spar Nord Løgstør. Her skal hun fremover i samarbejde med sine kolleger bidrage til at fastholde og styrke bankens kunderelationer.

Tanja kommer fra tidligere stillinger som blandt andet rådgiver og assisterende rådgiver i forskellige filialer i Danske Bank, hvor hun har arbejdet i 20 år. Det er således en stærk profil, som Spar Nord Løgstør får med om bord på holdet.

- Jeg glæder mig til at blive en del af et fantastisk team her i Løgstør. Jeg ser frem til at gøre en forskel i afdelingen for mine kolleger i det daglige arbejde, som på sigt kommer kunderne til gavn, fortæller Tanja Kirch.

Privat bor Tanja i Løgstør sammen med hendes to drenge på henholdsvis 12 og 14 år. Fritiden bliver blandt andet brugt på familie, venner, motion og drengenes fodboldspil.

Tanja er tiltrådt stillingen pr. 1. maj 2024. Hun kan kontaktes på telefon 9666 0673 eller mail tki@sparnord.dk

Publiceret d.
21. maj 2024