Ny festival ser dagens lys

Nyhedsrum 1470X830

Randers Festuge fejrer fællesskabet med en ny festival på Kirketorvet den 17. august fra kl. 10 til 22. Festivaldagen er navngivet ”Våres”, og Spar Nord Randers er med som sponsor.

Den nye festival byder på talks, debat og musik fra markante og kendte personligheder suppleret med mulighed for at deltage i fællesspisning. Selve programmet er gratis at deltage i for byens borgere, mens fællesspisning er til en folkelig pris, så alle kan være med.

Arrangementet er muliggjort gennem et samarbejde mellem Randers Handelsråd samt en række lokale sponsorer, herunder Spar Nord, som har sponsoreret 25.000 kr. til projektet.

- Som lokalforankret bank er vi glade for at kunne bidrage og støtte op om den nye festival. Det er et prisværdigt initiativ, som med et varieret program bestående af både seriøse emner såvel som underholdning er med til at skabe sammenhold, fællesskab, forståelse og trivsel blandt byens borgere. En festival, der forhåbentligt vil blive en fast sensommer tradition, og som man som borger vil se frem til med forventninger, udtaler John G. Nielsen, direktør for Spar Nord Randers.

I løbet af festivalen vil en række kendte personer stå for forskellige indslag. Professor og psykolog Svend Brinkmann og forfatter Glenn Bech vil dele deres perspektiver på fællesskaber og naboskaber og diskutere, hvordan vi som samfund kan bekæmpe ensomhed og depression. Et centralt spørgsmål, de vil tage op, er: "Hvad kan vi gøre som lokalsamfund?"

Tv-vært Christian Degn præsenterer en særlig udgave af sit live talkshow, Degns Saloon, hvor han vil hylde sang og musik. Blandt gæsterne er den kendte DJ og musikproducer Hedegaard, der oprindeligt er fra Randers og har haft stor international succes. Hedegaard har blandt andet produceret hits for Medina, Christopher, Benjamin Hav og Lukas Graham. Hans remix af Snoop Dogg og Dr. Dre's "The Next Episode" har over 100 millioner visninger på YouTube. Talkshowet får også besøg af den lokale musiker og musikbooker Jørgen Holmegaard som kapelmester. Dagen afsluttes med fællesdans og salsa.

VÅRES PROGRAM ser sådan ud:

Kl. 10:00-11:00 - Svend Brinkmann åbner dagen på scenen med en talk

Kl. 11:00-11:15 - Pause

Kl. 11:15-12:30 - Svend Brinkmann og forfatter Glenn Bech om fællesskab

Kl. 12:30-13:30 - Fællesspisning – frokost (mod betaling)

Kl. 13:30-15:30 - Degns Saloon med Hedegaard og Jørgen Holmegaard som kapelmester

Kl. 15:30-18:00 - Eftermiddagslounge

Kl. 18:00-19:30 – Fællesspisning – aften (mod betaling)

Kl. 19:30-22:00 - Salsa for alle.

 

Det skal bemærkes, at man som publikum frit kan komme og gå i løbet af dagen.

Køb af mad-billetter kan foretages via nedenstående links:

Frokost: VÅRES - Fællesspisning Frokost | Operaen Randers

Aftensmad: VÅRES - Fællesspisning Aften | Operaen Randers

Publiceret d.
31. juli 2024