Ny totalrådgiver tiltræder stilling i Spar Nord Roskilde

7565 Roskilde · Nyhedsrummet · Carina Jensen

Vi har sagt velkommen til Carina Ganzhorn, der sammen med teamet i Roskilde skal fortsætte bankens flotte vækst og sikre bankens erhvervs- og privatkunder en alsidig og kompetent rådgivning.

Spar Nord har forstærket deres erhvervsafdeling med tilføjelsen af Carina Ganzhorn Jensen som ny totalrådgiver. Carina tiltræder stillingen med 20 års erfaring inden for den finansielle verden, og hun kommer blandt andet fra en stilling som Kundechef Privat i Sparekassen Kronjylland. Her har hun været med til at åbne en ny filial i Roskilde som fagansvarlig for mindre erhverv, herunder de store erhvervskunders privatøkonomi. Det er således en stærk profil, som Spar Nord Roskilde får med om bord på holdet.

- Spar Nord er en stor, seriøs og ordentlig bank, der har bibeholdt et hovedfokus på den nære relation med kunden. Jeg ser meget frem til at hilse på eksisterende kunder og, i samarbejde med mine dygtige kolleger, byde nye private- og erhvervskunder velkommen. Jeg brænder for relationen til kunder og samarbejdspartnere, og for at skabe værdi via individuelle løsninger, fortæller Carina.

Den store lokalforankring er også gældende privat, da Carina bor i Roskilde med sin mand og deres to børn. Familien bruger fritiden på sport, familie og venner.

Carina Ganzhorn Jensen er klar til at tage godt imod nye såvel som eksisterende kunder. Hun kan kontaktes på telefon 4634 0596 eller mail caga@sparnord.dk.

Publiceret d.
30. maj 2024