Nyt spillertøj sponsoreret til hold i Ringsted IF

7710 Roskilde · Nyhedsrummet · Boldklub

Spar Nord Roskilde har valgt at sponsorere nyt spillertøj til to hold i Ringsted IF.

Den traditionsrige fodboldklub Ringsted IF har igennem flere år været samlingspunkt for mange medlemmer, store som små, der i fællesskab nyder fodboldspillets mange facetter.

Ud fra fokus om at støtte op om foreningslivet har Spar Nord Roskilde valgt at sponsorere nyt spillertøj til Veteran- og U17-holdet i Ringsted IF. Assisterende erhvervsrådgiver fra Spar Nord Roskilde, Kevin Jensen, er selv en aktiv del af klubben, da han spiller på klubbens veteran hold og følger klubbens U17-hold, hvor hans søn, Sebastian, spiller.

- Det betyder meget for mig at være en del af en bank, der har en stærk lokal tilknytning til lokalsamfundet, herunder foreningslivet. Jeg er selv aktiv i Ringsted IF, og det er bestemt en klub, der bidrager med flere gode tiltag for dets medlemmer. Fodbold er godt for folkesundheden, og jeg er stolt over at kunne være med til at støtte to hold med nyt tøj, fortæller Kevin Jensen.

Ringsted IF vil skabe mulighed for, at alle interesserede, uanset spillemæssigt niveau, kan dyrke fodbold inden for den organiserede idræt samt at skabe vilkår for kammeratskab og samvær i forbindelse med udøvelse af fodboldspillet.

Fodboldklubben har adresse på Stadion Allé, 4100 Ringsted.

Publiceret d.
6. juni 2024