Oplev det nye show fra Ramasjang på Torvet i Sæby

8236 · Sæby · Nyhedsrummet · Ramasjang

Det populære børneprogram Ramasjang Mysteriet er tilbage med et splinternyt show, der byder på masser af spænding, musik og velkendte karakterer. Og nu kan det opleves på Torvet i Sæby.

I anledning af Købstadsjubilæet i Sæby inviterer Sparekassen Sæby Fond og Spar Nord Sæby hele byen til en festlig oplevelse, når Kristian fra det populære børneprogram Ramasjang Mysteriet besøger Torvet i Sæby mandag den 14. oktober kl. 13.00. Besøget er en gave fra Sparekassen Sæbys Fond og markerer en særlig fejring af byens jubilæum.

- Som lokalbank er vi glade for, at vi, på vegne af Sparekassen Sæbys Fond, kan bidrage med et spændende arrangement for hele byen i forbindelse med Købstadsjubilæet. Det er en fantastisk mulighed for os at give noget tilbage til lokalsamfundet, og vi håber, at både store og små vil møde talstærkt op på Torvet for at deltage i festlighederne, udtaler Lasse Kjærsgaard Stidsborg, afdelingsdirektør i Spar Nord Sæby.

Kristian præsenterer et helt nyt og spændende show, "Tyveri ved højlys dag," hvor både børn og voksne kan være med til at opklare et mystisk tyveri. En heldig udvalgt fra publikum kåres som dagens bedste og vinder en eftertragtet præmie. Men glæden bliver hurtigt forvandlet til spænding, da det viser sig, at præmien er blevet tømt af en skurk.

Hvem er den skyldige? Er det Danse Staffan, Ronni Roligan, Fru Pudderkvast eller den gamle Reichardt Thomsen? Eller måske Camping Vagn, Hanne Riffel eller Preben Pølsesnak? Med hjælp fra publikum vil Kristian analysere spor som fodaftryk, hårstrå og en ordentlig brandskid for at finde frem til tyven og udelukke de uskyldige.

Forvent en sjov, interaktiv og musikalsk oplevelse fyldt med alle de kendte sange fra Ramasjang Mysteriet. "Tyveri ved højlys dag" bliver et højdepunkt i jubilæumsfejringen, som hele familien kan glæde sig til.

Publiceret d.
29. august 2024