Palle Sørensen afslutter 44-års bankkarriere

7868 Sæby · Nyhedsrummet · Pension

Efter 44-års dedikeret arbejde i banksektoren træder Palle Sørensen tilbage og går på pension fra sin stilling som totalrådgiver hos Spar Nord Frederikshavn tirsdag den 25. juni 2024.

Palle Sørensen har haft en lang og begivenhedsrig karriere, der begyndte som elev i Sparekassen Nordjylland, Frederikshavn i 1980.

I løbet af sin karriere har Palle arbejdet i flere afdelinger og haft forskellige roller. Han blev udlært i Strandby afdeling i 1982 og har siden arbejdet i Abildgaard afdeling, valuta-arbitrageafdelingen, Aalbæk afdeling, Finans Nord, Jyske Finans, og Leasing Fyn. Hver af disse roller har bidraget til hans dygtighed og erfaring inden for branchen, og har givet ham mulighed for at skabe stærke relationer med både kolleger og kunder.

- Jeg har haft den store fornøjelse af at arbejde med mange fantastiske mennesker gennem årene. De relationer, jeg har opbygget med kolleger, kunder og samarbejdspartnere, har været uvurderlige og har gjort mit arbejde både spændende og meningsfuldt, fortæller Palle Sørensen.

I sin tid som afdelingsbestyrer i Aalbæk afdeling var Palle også aktiv i lokalsamfundet som bestyrelsesmedlem i både Aalbæk Turistforening og Fonden Toppen af Danmark. Hans engagement og arbejde i Finans Nord, hvor han var med til at vokse virksomheden fra 5 til 125 ansatte, er et andet højdepunkt i hans karriere.

Da han vendte tilbage til Frederikshavn i 2015, hvor det hele startede, arbejdede han som totalrådgiver i erhvervsafdelingen, og hjalp mindre virksomheder med deres økonomi. Han ser tilbage på årene med Spar Nord som en tid fyldt med spændende udfordringer og mange gode oplevelser.

- Årene i Spar Nord har været fyldt med spændende udfordringer, gode oplevelser og fantastiske kolleger. Jeg har altid sat pris på den kultur og lokale tilknytning, som vi har skabt i fællesskab, fortæller Palle Sørensen.

Palle Sørensens pensionering markerer afslutningen på en flot karriere, der har efterladt et varigt indtryk på både kolleger og kunder. Hans dedikation og engagement har gjort ham til en uvurderlig del af Spar Nord Frederikshavn, og han vil blive savnet af mange.

Publiceret d.
28. juni 2024