PASSAGE Festival modtager donation på 48.000 kr.

8190 Helsingør · Nyhedsrummet · Passage 2024

Spar Nord Helsingør har, på vegne af Spar Nord Fonden, bevilliget en donation på 48.000 kroner til den traditionsrige gadeteaterfestival PASSAGE.

Den årlige PASSAGE Festival har siden 2004 udviklet sig til at være én af Nordeuropas største internationale gadeteaterfestivaler, der hvert år har bragt verden til Helsingør og Helsingborg og omegn, og forvandlet både byrum og boligområder til en legende og levende scene.

PASSAGE favner såvel unge som ældre – ikke blot som publikum, men som frivillige ildsjæle. Hvert år lægger over 40 frivillige værdifuld tid og energi i at gøre festivalen til virkelighed. Denne frivillige indsats har Spar Nord Fonden valgt at støtte op om med en donation på 48.000 kroner, som Spar Nord Helsingør glædeligt kunne overrække til arrangørerne.

- Vi vil gerne sige Spar Nord Fonden stor tak for denne meget flotte donation. Jeres støtte er både en hjælp til festivalen som helhed, og den gør en konkret forskel for de frivillige, der er i hjertet i PASSAGE, udtaler Jens Frimann Hansen, teaterleder på Helsingør Teater, og fortsætter:

- Vi er taknemmelige for jeres engagement i at styrke det frivillige arbejde, som gør festivalen til en uforglemmelig oplevelse for alle. Jeres bidrag er med til at sikre, at festivalen fortsat kan være en platform for kunst, kultur og fællesskab i Helsingør.

Hos Spar Nord Helsingør er der også stor begejstring over donationen, der bakker op om den bærende indsats fra de frivillige ildsjæle.

- Det vækker stor glæde, når Spar Nord Fonden bidrager med en hjertevarm donation til ære for de lokale frivillige ildsjæle i vores lokalsamfund. Deres flotte indsats før, under og efter PASSAGE festivalen går ikke ubemærket hen, og vi er stolte over at støtte op om et arrangement af denne kaliber, udtaler Piet Petersen, direktør i Spar Nord Helsingør.

Dette års PASSAGE Festival blev afholdt mandag den 29. juli til lørdag den 3. august. Her var flere tusinde gæster mødt op for blandt andet at opleve mere end 50 europæiske teaterkompagnier.

Du kan læse mere om PASSAGE Festival via nedenstående link:

www.passagefestival.nu

Publiceret d.
16. august 2024