Skovløberne Rold modtager 20.000 kr. til 8-ugers trailforløb

8324 Støvring · Nyhedsrummet · Skovløberne

Spar Nord Støvring har, på vegne af Spar Nord Fonden, doneret 20.000 kroner til Skovløberne Rold og et 8-ugers trailforløb i Rold Skov.

Den lokale løbeklub, Skovløberne Rold, har 75 medlemmer, hvoraf halvdelen mødes flere gange om ugen for at løbe i Rold Skovs naturskønne omgivelser. Klubben har hidtil primært fokuseret på løb på stier og spor, men nu har de taget skridtet videre og introduceret trailløb som en ny disciplin.

Det har hertil været et ønske at samle 30 personer med interesse for natur, motion og fællesskab om et 8-ugers trailforløb i Rold Skov. Til stor glæde for løbeklubben har Spar Nord Fonden valgt at bidrage med økonomisk støtte i form af en donation på 20.000 kroner.

Donationen er gået til erhvervelse af en professionel trial-træner, der underviste deltagerne på alle niveauer, så alle kunne undgå skader og dermed få maksimal glæde af løbet.

- Som lokalbank er vi meget glade for, på vegne af Spar Nord Fonden, at kunne støtte lokale initiativer og foreninger som Skovløberne Rold, der fremmer både motion, fællesskab og glæden ved naturen. Det er fantastisk at se, hvordan det nye trailprogram har skabt stor interesse blandt deltagerne og tiltrukket nye medlemmer, udtaler Lisa Kjær, direktør i Spar Nord Støvring.

Er du interesseret i at høre mere om Skovløberne Rold og deres spændende initiativer, kan du læse mere her.

Publiceret d.
1. oktober 2024