Spar Nord Allerød opruster med ny privatrådgiver

8300 Aalerød · Nyhedsrummet · Ny Medarbejder

Anette Andreasen er tiltrådt stillingen som ny privatrådgiver i Spar Nord Allerød. Her skal hun fremover medvirke til, at bankens kunder fortsat modtager kompetent og alsidig rådgivning.

Spar Nord Allerød har fra starten af oktober måned forstærket teamet med ansættelsen af Anette Andreasen, der tiltræder stillingen som ny privatrådgiver. Her skal hun fremover i samarbejde med gode kolleger bidrage til, at kunderne fortsat modtager personlig rådgivning og service i topklasse.

Anette har 24 års erfaring inden for den finansielle verden, og hun kommer fra en stilling som rådgiver i Jyske Bank, hvor hun blandt andet har hjulpet Private Banking-kunder, virksomhedsejere og mindre erhverv i lokalområdet. Det er således en stærk og lokalkendt profil, som Spar Nord Allerød har fået med ombord på holdet.

- Jeg ser meget frem til at møde kunderne og mine nye kolleger. Jeg glæder mig til at blive en del af en bank, der er synlig og involverer sig i det lokale. Derudover håber jeg at kunne bidrage til den lokale forankring og udvikling af afdelingen, fortæller Anette Andreasen.

Privat bor Anette i Hillerød sammen med sin mand Martin, og de har tre sammenbragte børn og kan fejre et flot kobberbryllup i år. Fritiden bliver blandt andet brugt på familie, venner, rejser, gåture, yoga og svømning.

Anette Andreasen er tiltrådt stillingen pr. 1. oktober 2024, og hun er således klar til at tage godt imod nye såvel som eksisterende kunder. Hun kan kontaktes på telefon 9616 2063 eller mail anan@sparnord.dk.   

Publiceret d.
8. oktober 2024