Spar Nord Brønderslev fremmer ESG med Valified

8483 Brønderslev · Nyhedsrummet · Valified

Hos Spar Nord Brønderslevs kunder er der et øget fokus på ESG. For mange selvstændige kan det dog være en udfordring at komme i gang med ESG-tiltag, og det er her, samarbejdet med Valified gør en stor forskel.

Arbejdet med ESG har for Brønderslev Caravan & Trailercenter længe været en udfordring, men mødet med Spar Nord og Valified har givet virksomhedens ejer, Christian Riber, den nødvendige hjælp til at komme i gang.

- ESG har ofte været skubbet i baggrunden i vores virksomhed, fordi vi simpelthen ikke vidste, hvor vi skulle starte. Men med Valified tog det kun få minutter at oprette min virksomhed, og på mindre end en time var jeg allerede godt i gang med systemet, fortæller Christian Riber.

Valified har givet Brønderslev Caravan & Trailercenter et klart overblik over, hvor de kan tage ansvar og foretage små ændringer, der styrker deres ESG-profil. Det har gjort det lettere for virksomheden at implementere bæredygtige tiltag og samtidig dokumentere indsatsen overfor samarbejdspartnere – noget der allerede har fået positiv respons fra både udenlandske leverandører og danske partnere som Tryg Forsikring.

- Vi har længe haft miljøkrav fra vores leverandører, og flere af vores danske samarbejdspartnere, såsom forsikringsselskaber, anerkender nu også, at vi har en ESG-procedure. Valified har gjort det muligt for os at vise, at vi tager ESG seriøst, uden at det bliver en uoverskuelig proces, fortæller Christian Riber.

Hos Brønderslev Caravan & Trailercenter ser man frem til at fortsætte ESG-rejsen med Valified og bidrage til en mere ansvarlig fremtid for virksomheden.

Publiceret d.
14. oktober 2024