Spar Nord Fonden donerer 25.000 kr. til ny elevhest i Rebild Sportsrideklub

7867 Støvring · Nyhedsrummet · Donation

Spar Nord Støvring har, på vegne af Spar Nord Fonden, overrakt en donation på 25.000 kroner til Rebild Sportsrideklub. Donationen er gået til køb af en ny elevhest.

Rebild Sportsrideklub har modtaget en generøs donation på 25.000 kroner fra Spar Nord Fonden til køb af en ny elevhest, Lisa. Hun er en 162 cm høj irsk sportshest fra 2014, og kom til klubben i efteråret 2023.

Derudover er Lisa en venlig hoppe, der egner sig godt til voksne og erfarne ryttere, selvom hun stadig arbejder på at forbedre sin uddannelse og balance i galop.

Rebild Sportsrideklub, stiftet den 25. marts 2008, har tilbudt rideskolefaciliteter på Vestre Primærvej 7 siden 1986. Klubben tilbyder opstaldning, elevskoleundervisning på både klubbens egne ponyer og heste samt privatundervisning i dressur og spring.

Målsætningen er at give hesteinteresserede i Rebild Kommune mulighed for at udvikle deres interesse for heste og ridesport samt at tilbyde moderne opstaldning og gode ridefaciliteter.

Med tilskud fra både Spar Nord og Fonden Himmerland er Lisa nu en værdifuld del af Rebild Sportsrideklub, hvor hun allerede har vist stor fremgang og potentiale.

På billedet ses direktør i Spar Nord Støvring, Lisa Kjær, sammen med staldmedarbejder Frederikke Birch.

Publiceret d.
6. juni 2024