Spar Nord fortsætter som Guldpartner for Herlev Eagles

8102 Herlev · Nyhedsrummet · Eagles

De seneste fire år har Spar Nord Herlev og Herlev Eagles haft et godt samarbejde i forbindelse med deres sponsoraftale. Hertil fortsætter hele byens bank som guldsponsor, men giver stafetten videre til en ny arenasponsor.

Et langvarigt og godt samarbejde mellem Spar Nord Herlev og Herlev Eagles fortsætter til stor glæde for begge parter. Dog bliver det fremover med en enkel ændring – en ny arenasponsor. Hele byens bank giver nemlig stafetten videre til Martinsen Rådgivning & Revision.

- Det er meget glædeligt for os, at vi kan fortsætte et stærkt partnerskab med Spar Nord Herlev. De seneste år har vores samarbejde medført flere værdifulde resultater både på og udenfor banen, hvilket vi ser frem til fortsætter næste sæson, udtaler Anders Mouritsen, direktør for Herlev Eagles.

- Vi har været og er rigtig glade for at kunne støtte lokalt op og bredt om foreningslivet i Herlev. Vi er meget glade for det mangeårige konstruktive samarbejde, vi har haft med Herlev Eagles og ser frem til det nye samarbejde, vi nu har aftalt. Vores samarbejde har givet begge parter en merværdi og gode relationer, som vi kan bygge videre på, udtaler Lars B. Albretsen, afdelingsdirektør for Spar Nord Herlev.

Du kan læse mere om Herlev Eagles og deres kampprogram via nedenstående link:

https://herleveagles.dk/

Publiceret d.
23. august 2024