12. november 2021
Helsingør

Spar Nord Helsingør udvider med ny afdeling i Hørsholm

Med ambitionen om at udvide sit markedsområde på Sjælland gennem fysisk tilstedeværelse er Spar Nord nu klar til at byde kunder i Hørsholmområdet velkommen indenfor, når en ny afdeling åbner i Hørsholm i begyndelsen af det nye år.

Hørsholm · Smarp 1600X900 · Ny Afdeling

Modsat tendensen i sektoren fortsætter Spar Nord med at udvide sit markedsområde med nye fysiske lokale banker. Derfor er det også med stor tilfredshed, at banken i dag kan offentliggøre, at en ny afdeling åbner i Hørsholm i begyndelsen af det nye år. Det fortæller direktør i Spar Nord Helsingør Piet Petersen:

- Det er med stor tilfredshed, at vi nu kan løfte sløret for åbningen af en ny afdeling i Hørsholm. Vi har de senere år åbnet en række afdelinger på Sjælland, men det her er den første nord for København, og det glæder vi os selvfølgelig over.

Spar Nord Hørsholm bliver således Spar Nords 19. lokale afdeling på Sjælland, og åbningen er et udtryk for bankens klare ambition om en stærkere lokal tilstedeværelse på hele Sjælland.

- Hørsholm er en spændende by på både privat- og erhvervsområdet, hvorfor der er god grund til at være til stede i byen. Vi tror på, at borgerne i Hørsholm fortsat lægger vægt på lokal tilstedeværelse og ikke mindst en lokal bank med stor selvbestemmelse. Vi vil derfor være en aktiv samarbejdspartner for lokalområdets erhvervsliv, foreninger og privatpersoner, hvor vi gennem kompetent og personlig rådgivning vil medvirke til at realisere drømme og visioner, ligesom vi vil sikre vores kunder en sund økonomi.

Etableringen af afdelingen i Hørsholm sker i en tid, hvor flere banker vælger at sammenlægge og lukke afdelinger. Ifølge Piet Petersen har mange kunder dog stadig et behov for at basere de større økonomiske beslutninger på et fysisk møde, da rådgivers kendskab til kundens økonomi og ikke mindst kundens tillid til den personlige rådgiver er som oftest er altafgørende:

- Selvom flere banker vælger at sammenlægge eller lukke afdelinger, betyder det ikke, at behovet for fysisk tilgængelighed og fysiske møder er faldet i samme tempo. Vi oplever tværtimod stor efterspørgsel blandt vores kunder på fysiske møder, når større beslutninger skal tages som køb af hus, bil, pension og formuerådgivning.

Det glæder samtidig Piet Petersen, at det er lykkedes banken at hente stærke kompetencer til afdelingen i en tid, hvor der er stor efterspørgsel på kompetent arbejdskraft:

- Vi er samtidig godt tilfredse med, at det er lykkedes os at tiltrække nogle stærke, erfarne og lokale kendte bankprofiler til at drive holdet i Spar Nord Hørsholm. Og det samme er gældende for den person, som skal stå i spisen for afdelingen.

Støtte til lokale foreninger og fællesskaber
Sammen med Spar Nord Fonden er Spar Nord kendt for at give donationer, der medvirker til at styrke det lokale foreningsliv og anerkende de ildsjæle, som oftest driver de mange initiativer. Netop dette kommer nu også Hørsholm og omegn til gavn:

- Med støtte fra Spar Nord Fonden kan vi nu gennem lokale donationer være med til at gøre en forskel for det lokale foreningsliv og de lokale fællesskaber i og omkring Hørsholm, som jo gør en uhyrlig vigtig indsats for lokalområdet gennem alverdens indsatser og tiltag til gavn og glæde for både store og små.

Spar Nord Hørsholm vil få tilknytning til bankområde Helsingør under ledelse af direktør Piet Petersen. Afdelingen forventer at kunne slå dørene op i sine fysiske lokaler i første kvartal 2022. Indtil da vil medarbejderne i Spar Nord Hørsholm have sin daglige gang på Sct. Olai Gade i Helsingør.