Spar Nord Hillerød opruster med ny Private Banking-rådgiver

7992 Hillerød · Nyhedsrummet · Michaela

Michaëla Blauenfeldt er tiltrådt stillingen som ny Private Banking-rådgiver i Spar Nord Hillerød. Her skal hun fremover medvirke til at sikre kompetent rådgivning til bankområdets formuende kunder.

Spar Nord Hillerød har oprustet teamet med tilgangen af Michaëla Blauenfeldt som ny Private Banking-rådgiver. I samarbejde med gode kolleger skal hun fremover skræddersy løsninger til kunder og komme med konkrete forslag til optimering af økonomi i forhold til blandt andet pension og investering.

Michaëla tiltræder stillingen med 27 års erfaring inden for den finansielle verden og har de sidste 8 år bestridt stillingen som senior privatrådgiver i Nykredit. Det er således en stærk profil, som Spar Nord Hillerød får med ombord på holdet.

- Jeg glæder mig meget til at blive en del af en stærk lokal bank med fantastiske kolleger, hvor jeg vil gøre mit bedste for at bidrage til udviklingen af Private Banking konceptet i bankområde Hillerød. Samtidig ser jeg frem til mødet med kunden og hjælpe dem med deres drømme og ønsker, fortæller Michaëla Blauenfeldt.

Privat bor Michaëla i Helsingør med sin mand og deres 3 børn. Fritiden bliver blandt andet brugt på familie, venner, løbeture, rejser og gode bøger.

Michaëla er tiltrådt stillingen pr. 1. juni 2024, og hun er derfor klar til at tage godt imod nye såvel som eksisterende kunder. Hun kan kontaktes på telefon 3334 3839 eller på mail mibl@sparnord.dk.

Publiceret d.
1. juli 2024