Spar Nord Hjallerup igen stolt hovedsponsor for Hjallerup Marked

7749 Hjallerup · Nyhedsrummet · Hjallerup Marked (1)

Spar Nord Hjallerup kan glædeligt annoncere, at hele byens bank igen i år er hovedsponsor for det traditionsrige Hjallerup Marked.

Hjallerup Marked er et af Nordeuropas største heste- og kræmmermarkeder, og det er i nyere tid blevet til en kæmpe folkefest. I dag betegnes markedet som en af Nordjyllands største attraktioner.

Markedet afholdes den første weekend i juni måned, og arrangeres af Hjallerup Markedsforening. Hvert år hjælper mange frivillige til under markedet, så det bliver afviklet på den bedste måde.

Hertil har Spar Nord Hjallerup igennem mange år haft et stort engagement i Hjallerup Marked som hovedsponsor, hvor flere af bankens ansatte frivilligt har hjulpet til. Dette bliver ingen undtagelse i år, hvor hele byens bank igen står klar til at støtte op om det traditionsrige marked.

- Vi er meget glade for igen at være hovedsponsor for dette mangfoldige og begivenhedsrige event, der samler hele byen og de mange tusinder af besøgende gæster. Som lokalbank fokuserer vi meget på at støtte lokale begivenheder og tiltag, der gavner byen og borgerne. Og det har Hjallerup Marked i den grad formået at gøre i mange år. Vi ser derfor frem til endnu et fantastisk marked igen i år, fortæller Tommy Morsing Nielsen, afdelingsdirektør i Spar Nord Hjallerup.

Dette års Hjallerup Marked finder sted fra den 30. maj til den 2. juni.

Publiceret d.
21. maj 2024