Spar Nord Holbæk henter ny assisterende erhvervsrådgiver

8086 Holbæk · Nyhedsrummet · Oliver

Oliver Kleist Nielsen er tiltrådt stillingen som ny assisterende erhvervsrådgiver i Spar Nord Holbæk. Her skal han fremover sikre den gode support til bankens rådgivere.

Spar Nord Holbæk har fra start juli forstærket teamet med tilgangen af Oliver Kleist Nielsen, der tiltræder stillingen som ny assisterende erhvervsrådgiver. Han skal fremover i samarbejde med sine kolleger bidrage til at fastholde og styrke bankens kunderelationer.

Oliver kommer fra en tidligere stilling som kreditmedarbejder i erhverv hos DLR Kredit, hvor han blandt andet foretog bevillingsindstillinger til erhvervskunder. Det er således en spændende profil, som Spar Nord Holbæk har fået med om bord på holdet.

- Jeg ser frem til at blive en del af et stærkt team her i Holbæk med gode kolleger og plads til masser af udvikling og læring. Samtidig glæder jeg mig til at assistere rådgiverne, så vi sammen kan skabe de bedste forudsætninger for kunderne, fortæller Oliver.

Privat bor Oliver i Svinninge sammen med sin kæreste. Fritiden bliver blandt andet brugt på familie, venner, rejser og fitness træning.

Oliver Kleist Nielsen er tiltrådt stillingen pr. 1. juli 2024, og han er således klar til at tage godt imod nye såvel som eksisterende kunder. Han kan kontaktes på telefon 5945 4236 eller mail olkn@sparnord.dk.

Publiceret d.
16. juli 2024