Spar Nord Holbæk opruster med ny souschef til erhverv

8085 Holbæk · Nyhedsrummet · Julius

Julius Brostrup Lip er tiltrådt stillingen som ny souschef i Spar Nord Holbæks erhvervsafdeling. Her skal han fremover rådgive erhvervskunder og medvirke til at styrke bankens markedsposition i og omkring Holbæk.

Spar Nord Holbæk har fra starten af juli måned forstærket teamet med tilgangen af Julius Brostrup Lip, der tiltræder som ny souschef i bankens erhvervsafdeling. Her skal han fremover i samarbejde med gode kolleger bidrage til at videreudvikle og styrke kundeoplevelsen.

Julius kommer fra en tidligere stilling som blandt andet erhvervsrådgiver og totalrådgiver i Nordea, hvor han har tilegnet sig værdifuld læring og væsentlige kompetencer. Det er således en spændende profil, som Spar Nord Holbæk har fået med om bord på holdet.

- Først og fremmest ser jeg frem til at lære mine nye kolleger og kunder at kende, samt komme ud at besøge dem. Det bidrager rigtig meget til min arbejdsglæde at komme ud til kunden og skabe en tæt, personlig og nærværende relation, fortæller Julius.

Privat bor Julius i Valby sammen med sin kæreste. Fritiden bliver blandt andet brugt på familie, venner, sport, fodbold og surfing.

Julius Brostrup Lip er tiltrådt stillingen pr. 1. juli 2024, og han er således klar til at tage godt imod nye såvel som eksisterende kunder. Han kan kontaktes på telefon 5945 4232 eller jlip@sparnord.dk

Publiceret d.
16. juli 2024