Spar Nord Horsens byder velkommen til ny trainee

7911 Horsens · Nyhedsrummet · Søren Tang

Søren Dalsgård Tang er tiltrådt som ny erhvervstrainee hos Spar Nord Horsens. Her skal han igennem et skræddersyet 12 måneders forløb, der skal klæde ham på til at kunne yde kompetent og alsidig rådgivning til bankens kunder.

Spar Nord Horsens har ansat Søren Dalsgård Tang som ny erhvervstrainee. Med sig har han gennemført uddannelsen som finansøkonom og har i forlængelse heraf beskæftiget sig som ejendomsmægler samt erhvervsmægler i over 6 år.

Traineeforløbet hos Spar Nord er et 12 måneders ambitiøst uddannelsesforløb. Her får Søren tilkoblet en mentor, som han strukturerer traineeforløbet sammen med således, at opgaverne fra skoleopholdene passer med det praktiske forløb i banken.

- Jeg er meget glad for at blive en del af en god og særdeles spændende arbejdsplads med gode kolleger. Samtidig ser jeg frem til at udvikle mig erhvervsmæssigt og på sigt kunne hjælpe kunderne med at få deres drømme og ønsker opfyldt, fortæller Søren Dalsgård Tang.

Privat bor Søren i Horsens med sin kæreste. Fritiden bliver blandt andet brugt på familie, venner og sport.

Søren er tiltrådt stillingen som erhvervstrainee pr. 1. juni 2024. Hele Spar Nord Horsens ser glædeligt frem til at få ham med ombord på holdet.

Publiceret d.
2. juli 2024