Spar Nord Horsens opruster med ny privatrådgiver

8403 Hørsholm · Nyhedsrummet · Ny Rådgiver (1)

Mikkel Klitte Bendtsen er tiltrådt stillingen som ny privatrådgiver i Spar Nord Horsens. Her skal han fremover medvirke til, at bankens kunder fortsat modtager kompetent og alsidig rådgivning.

Spar Nord Horsens har fra starten af oktober oprustet teamet med tilføjelsen af Mikkel Klitte Bendtsen, der tiltræder stillingen som ny privatrådgiver i banken. Han skal fremover indgå i et stærkt team af rådgivere, der gør en målrettet indsats for at levere rådgivning og service i særklasse.

Mikkel kommer fra en stilling som privatrådgiver i Nykredit Bank, og han har 14 års erfaring inden for den finansielle verden, hvor han har tilegnet sig værdifulde kompetencer og egenskaber. Det er således en stærk og lokalkendt profil, som Spar Nord Horsens får med ombord på holdet.

- Jeg glæder mig til at blive en del af et stærkt team her i Spar Nord Horsens, og jeg ser frem til at lære min kunder at kende og forhåbentlig byde en masse nye kunder velkommen i en lokal bank, hvor god rådgivning og tilgængelighed vægtes højt. Derudover tiltaler det mig meget, at det er en bank, der gør noget for lokalområdet og støtter op om gode formål, blandt andet idrætsforeninger, fortæller Mikkel Klitte Bendtsen.

Privat bor Mikkel i Horsens sammen med konen Bettina og deres to børn på henholdsvis 4 og 7 år. Fritiden bliver blandt andet brugt på familie, venner, fodbold, padel og en tur på cyklen.

Mikkel Klitte Bendtsen er tiltrådt stillingen pr. 1. oktober 2024, og han er således klar til at tage godt imod nye såvel som eksisterende kunder. Han kan kontaktes på telefon 7628 6109 eller mail mibe@sparnord.dk.

Publiceret d.
22. oktober 2024