Spar Nord Sæby opruster med ny kunderådgiver

8235 Sæby · Nyhedsrummet · Daniel Aaby

Daniel Aaby er tiltrådt stillingen som ny kunderådgiver i Spar Nord Sæby. Her skal han fremover medvirke til, at bankens kunder fortsat modtager kompetent og alsidig rådgivning.

Starten af august måned har budt på en forstærkning af holdet i Spar Nord Sæby. Daniel Aaby er nemlig tiltrådt som ny kunderådgiver, og han skal fremover bidrage til den positive udvikling i banken og sikre, at kunderne fortsat modtager service og rådgivning i særklasse.

Daniel kommer fra en stilling som ejendomsmægler hos Mæglerhuset i Sæby. Før dette var han mægler samt indehaver hos Nybolig i Frederikshavn, hvor han blandt andet har fungeret som vurderingskonsulent for Totalkredit og lavet diverse vurderinger til brug for pengeinstitutter. Derudover har han gennemført en akademiuddannelse i finansiel rådgivning.

Det er således en spændende profil, som Spar Nord Sæby får med ombord på holdet.

- Jeg ser meget frem til at blive en del af et fantastisk team i Spar Nord Sæby, og jeg er glad for at kunne tage næste skridt i min karriere og samtidig videreuddanne mig og tillægge mig ny erfaring fra en anden branche, der fortsat er i vækst, udtaler Daniel Aaby og fortsætter:

- Mit overordnede mål er at kunne give den bedst mulige rådgivning til vores kunder og være en god støtte samt sparringspartner til, hvor end de er i livet og hjælpe dem bedst muligt med at opnå deres ønsker og drømme.

Privat bor Daniel i Sæby sammen med sin kone Mette og deres to børn på henholdsvis 3 og 5 år. Fritiden bliver blandt andet brugt på familie, venner og crossfit, og så ser han gerne ishockey, når tiden tillader det.

Daniel er tiltrådt stillingen pr. 1. august 2024, og han er derfor klar til at tage godt imod nye såvel som eksisterende kunder. Han kan kontaktes på telefon 9689 0412 eller mail dava@sparnord.dk.

Publiceret d.
27. august 2024