Spar Nord sætter den variable rente ned på ind- og udlån

Om Spar Nord 1

Fra den 15. november sætter Spar Nord renten ned på flere af sine produkter. For kunder i banken betyder det, at det fremover kan blive billigere at låne til bl.a. energiforbedringer og andelsboliger.

 

Spar Nord sænker den variable rente med op til 0,25 % på en del af de ind- og udlånsprodukter, som vi i dag tilbyder vores privat- og erhvervskunder.

Renteændringen sker som følge af Nationalbankens beslutning om at nedsætte renten med 0,25 procent pr. 13. september 2024.

For dig som kunde betyder det, at det fremover er muligt at optage et energiforbedringslån til en attraktiv rente fra 4,10 %, ligesom det er muligt at optage et elbillån og et hybridbillån til en rente fra 3,7 %.

Står du overfor at skulle købe andelsbolig, er der også godt nyt til dig, da vi også her sætter renten ned. Dermed er det fremover muligt optage et andelsboliglån til en attraktiv rente fra 4,20 %.

For kunder med indlån betyder ændringen bl.a., at renten på en flere af bankens variabelt forrentede opsparings- og pensionskonti bliver sat ned med 0,25 %.

Ovenstående ændringer sker af forretningsmæssige årsager for at tilpasse prissætningen af bankens produkter i forhold til markedet og gennemføres i henhold til bankens almindelige forretningsbetingelser.

De nye rentesatser er med virkning fra den 15. november 2024.

Publiceret d.
27. september 2024