Spar Nord Silkeborg fejrede det lokale foreningsliv med betydelige donationer

7988 Silkeborg · Nyhedsrummet · Donationsoverblik

Torsdag den 20. juni stod Spar Nord Silkeborg for et begivenhedsrigt arrangement for alle donationsmodtagere fra første halvår af 2024 samt Spar Nord Fondens jubilæumspulje på 20x10.000 kroner.

Omkring 80 repræsentanter fra forskellige foreninger deltog for at fortælle om deres arbejde, og hvordan donationerne skal anvendes.

Der blev i alt uddelt 585.000 kroner til lokale foreninger i første halvår af 2024, herunder modtog 20 udvalgte foreninger hver 10.000 kroner i forbindelse med Spar Nord Fondens jubilæumspulje.

Arrangementet var en hyldest til det lokale engagement og en mulighed for at fremhæve de mange initiativer, der gør en forskel i Silkeborg. Der har været fokus på, at donationerne er givet så bredt som muligt både geografisk og formålsmæssigt, så både et mudderløb i Kragelund, en fællesskabsstafet med start i Thorning og en atletikklub i Silkeborg blandt andet er blevet tilgodeset.

Alle foreninger i lokalområdet har mulighed for at søge under overskrifter fællesskab – social – fritid – kultur, og næste deadline for at søge er 11. august/31. oktober. Så hvis du er en lokal ildsjæl, skal du ikke holde dig tilbage fra at søge støtte til dit gode projekt.

Publiceret d.
8. juli 2024