Spar Nord Viborg fejrede 200-år med jubilæumspulje

8077 Viborg · Nyhedsrummet · 20X10

I anledning af bankens 200-års jubilæum hylder Spar Nord de lokale ildsjæle i Viborg og omegn på vegne af Spar Nord Fonden med en donationspulje på 200.000 kroner.

Torsdag den 27. juni 2024 blev 20 lokale foreninger inviteret til et festligt arrangement i den historiske gamle byrådssal under Viborgs byfest, Snapsting. Vært var Spar Nord Viborg, som i anledning af bankens 200-års jubilæum stod klar med en donationspulje til det lokale foreningsliv på vegne af Spar Nord Fonden.

Arrangementet bød på kolde drikkevarer og tapas, og deltagerne skabte en farverig og glædesfyldt atmosfære iført deres klubtrøjer. Direktør i Spar Nord Viborg, Charlotte Røhl, bød velkommen og fremhævede bankens udvikling i lokalområdet, mens bankrådsformand Morten Bondgaard på vegne af Spar Nord Fonden havde æren af at overrække diplomer til alle donationsmodtagerne.

I alt blev der uddelt 20 donationer á 10.000 kroner til lokale foreninger, hvilket skabte en hjertelig stemning i den gamle byrådssal på en solrig sommerdag. Donationerne skal bidrage til at skabe fællesskab, trivsel og glæde i Viborg og omegn.

Tillykke til de 20 modtagere af Spar Nord Fondens jubilæumspulje, som hver især er med til at skabe et sundt og velfungerende kultur- og foreningsliv i lokalområdet.

Publiceret d.
8. juli 2024