Støtte til Helsingør Skakklub gennem Det Lokale Løfte

7833 Helsingør · Nyhedsrummet · Skakklub

Som en del af Spar Nords nye strategi har medarbejderne landet over fået mulighed for at give tilbage til lokale initiativer, foreninger og gode formål, der har en personlig betydning. Dette fik Helsingør Skakklub stor glæde af.

Spar Nords strategi med Det Lokale Løfte er en hjørnesten i bankens værdier. Dette initiativ forpligter banken til at styrke lokalsamfundene og de fællesskaber, der har støttet dem i mange år.

Et initiativ som Helsingør Skakklub fik glæde af, da privatrådgiver fra Spar Nord Helsingør, Robert Mench Mesange, valgte at bruge sit lokale løfte på at støtte skakklubben med et turneringssponsorat. 

- Det betyder enormt meget for mig at være en del af en arbejdsplads, der giver igen til de gode initiativer i lokalsamfundet. Det har været en fornøjelse at kunne bidrage med støtte til Helsingør Skakklub, som blandt andet har arrangeret Kronborg Chess Open, der i øvrigt er Danmarks største internationale skakturnering med 122 deltagere, udtaler Robert Mench Mesange, privatrådgiver i Spar Nord Helsingør.

Helsingør Skakklub er en traditionsrig klub, der fylder 100 år i 2024. Juni måned byder blandt andet på en juniorturnering, hvor Spar Nord Helsingør også er turneringssponsor. Der er stadig åbent for tilmeldinger til denne turnering.

Publiceret d.
3. juni 2024