Stolt hovedsponsor af BBB Spar Nord Cup

7763 · Odense · Nyhedsrummet · Spar Nord Cup

Fyns største børnestævne BBB Spar Nord Cup gentages igen i år, og Spar Nord Odense er med på sidelinjen som hovedsponsor.

Spar Nord Cup i Brændekilde-Bellinge Boldklub er et stort fodboldstævne for fodboldglade børn, faktisk Fyns største. Mere end 1.100 fodboldbørn i årgangene U5-U10 samles lørdag den 8. juni til en dag i fodboldens og fællesskabets tegn.

Under det store stævne vil Spar Nord Odense støtte og heppe på sidelinjen som hovedsponsor. Hele byens bank har ligeledes bidraget med et større sponsorat, og souschef Casper Illum Nørregaard, der selv er en aktiv del af klubben, ser frem til en festlig dag:

- Vi glæder os til en begivenhedsrig dag, hvor mere end 1.100 fodboldglade børn samles til sjove og lærerige aktiviteter. Det er en fornøjelse, at vi som lokalbank kan støtte op om lokale tiltag som disse, der værner om ungdommen og foreningslivets mange bidrag.

BBB Spar Nord Cup finder sted lørdag den 8. juni 2024 fra kl. 08:30 til 16:30 ved Rasmus Rask Skolen, Brændekildevej 30, 5250 Odense SV.

Hele Spar Nord Odense ser frem til en fantastisk dag fyldt med glade deltagere og frivillige lokale ildsjæle.

Publiceret d.
21. maj 2024