Vandsportens Hus i Sæby modtager donation på 500.000 kr.

8112 Sæby · Nyhedsrummet · Vandsportens Hus

Spar Nord Sæby har, på vegne af Spar Nord Fonden, overrakt en donation på 500.000 kroner til Vandsportens Hus i Sæby.

Spar Nord Fonden har bevilliget en donation til Vandsportens Hus, der skal støtte udviklingen af et dynamisk samlingspunkt for vandsportsaktiviteter, som omfatter seks vandsportsforeninger. Vandsportens Hus vil ikke blot fungere som klubhus, men som et åbent og aktivt mødested for både foreninger, skoler, borgere og gæster.

Projektet har til formål at skabe en levende havn med fællesskaber på tværs af foreninger og generationer. Ved at dele faciliteter som køkken, mødelokale og toiletter, samt sportslige og sociale arrangementer, vil de seks foreninger arbejde sammen for at fremme vandsport for alle.

- Vi er meget glade for donationen fra Spar Nord Fonden. Med denne støtte kan vi nu indrette læringsrum, træningsfaciliteter, indendørs og udendørs aktivitetsområder samt værksteder. Dette vil gøre det muligt for brugerne at udforske og deltage i en bred vifte af vandsportsaktiviteter, fra optimistjollesejlads til kajakroning og stand-up-paddling, udtaler Jens Thidemann, bestyrelsesformand for Vandsportens Hus.

- Som lokalbank er vi stolte over, at vi, på vegne af Spar Nord Fonden, kan bidrage med økonomisk støtte til gode tiltag, der gør en forskel i vores lokalområde. Vandsportens Hus tilbyder spændende aktiviteter, der kan være værdifulde og lærerige for mange af byens borgere samt skoler og gæster, udtaler Lasse Kjærsgaard Stidsborg, afdelingsdirektør i Spar Nord Sæby.

Du kan læse mere om Vandsportens Hus i Sæby via nedenstående link:

https://www.vandsportenshus.dk/

Publiceret d.
6. september 2024