Vellykket Royal Run i Brønderslev

7830 Brønderslev · Nyhedsrummet · Royal Run

Royal Run i Brønderslev blev en fantastisk motionsfest i det nordjyske med intet mindre end 9.008 deltagere. Her deltog H.K.H. Kronprins Christian blandt andet på One mile-ruten.

Mandag den 20. maj blev endnu en folkefest i kondisko, hvor hele 95.330 var tilmeldt i Brønderslev, Aarhus, Fredericia, Kalundborg og København/Frederiksberg.

I år var Spar Nord Brønderslev dybt engageret i det traditionsrige løb. Dette kom blandt andet til syne, da bankens trofaste maskot, Frønse, løb One mile-ruten sammen med H.K.H. Kronprins Christian. Derudover var flere medarbejdere og hele ledergruppen repræsenteret på 5 km-ruten.

- Det var en fantastisk dag i Brønderslev, som var fyldt med løbeglade deltagere og gæster, der i fællesskab fejrede en sand folkefest. Byen summede af liv, og vi var beærede over, at H.K.H. Kronprins Christian var med på ruten. Hele Spar Nord Brønderslev var til stede og takker for en uforglemmelig dag, fortæller Annette Drivsholm, direktør i Spar Nord Brønderslev.

Både 5 og 10 km-ruten gik forbi Spar Nord Brønderslev. Her stod frivillige og Frønse klar, hvor der blev heppet på de tusindvis af deltagende løbere. Der var desuden kage til de besøgende i anledning af bankens 200-års jubilæum.

Publiceret d.
30. maj 2024