Claus Meyer – ildsjæl, kok, gastronomisk iværksætter og meget mere
Én af de danske ildsjæle, der imponerer os, er Claus Meyer. Hans vilje og driftighed tager ham fra det ene succesprojekt til det næste – også dem, der bare ved tanken, ville tage pusten de fleste.
De fleste formuer er skabt af viljen til at sætte sig mål og gennemføre dem. Claus Meyer er selvlært kok, cand. Merc. med speciale om opstart og udvikling af virksomheder. To grundkompetencer, som har ført ham vidt omkring – både nationalt og internationalt. CV’et og langt - opturene har været mange, men som de fleste erfarer, møder vi også nedture på vores vej. Det har Claus Meyer også, men heldigvis er erfaringen fra hans eget erhvervsliv, at ¾ af hans forretninger er lykkes blandt andet fordi passionen og viljen til at udvikle forretninger kommer fra hjertet og den medfødte evne til altid at se muligheder.
Claus Meyers missionen er at skabe forretninger og gevinsten er at gøre en forskel - at få mennesker til at gro, blive skarpe og mere effektive.
Claus Meyer er en af de mest inspirerende foredragsholdere, vi har haft i Private Banking+. Derfor inviterede vi ham til en snak om alt det, der driver ham til konstant at udfordre og søge nye muligheder.