• Nyhederarrow-right-1
  • 200-års jubilæum: Spar Nord Aalborg fejrede jubilæet med kunder i Aalborg Zoo

200-års jubilæum: Spar Nord Aalborg fejrede jubilæet med kunder i Aalborg Zoo

7820 Aalborg · Nyhedsrummet · Aalborg Zoo · 200 År

I anledning af 200-års jubilæet inviterede hele byens bank gæster ind i Aalborg Zoo efter lukketid til et begivenhedsrigt arrangement.

Spar Nord kan i år fejre 200-års jubilæum, hvilket de mange lokalbanker landet over markerer med festlige arrangementer. Og det var ingen undtagelse i Aalborg, da byens lokalbanker torsdag den 16. maj inviterede gæster til fejring i Aalborg Zoo efter lukketid.

Det blev en spændende aften, hvor hele byens bank kunne byde velkommen til 3.500 gæster. Aftenen bød blandt andet på speaks ved de forskellige dyr, optræden fra Safari Simon, Frønse og frisk kaffe. Derudover havde Aalborg Zoo sørget for opsætning af grill, så gæsterne kunne nyde deres medbragte mad.

- Vi er meget stolte over at være en del af en bank, der har eksisteret i 200 år, og som gennem årene har udvist en tilstedeværende lokal forankring og lokale beslutningskompetencer, der har gjort banken til en stabil og pålidelig samarbejdspartner for kunderne, udtaler Jacob Jensen, direktør i bankområde Aalborg, og fortsætter:

- Det har været en stor fornøjelse at kunne fejre 200-års jubilæet sammen med en masse glade kunder og gæster i Aalborg Zoo. Her kunne vi, sammen med vores kære kolleger, byde velkommen til en dejlig aften med hyggelige og spændende aktiviteter.

Aalborg Zoo var således fyldt med glade mennesker torsdag den 16. maj. Der var i alt 3.500 gæster, som nød aftenen sammen med Spar Nord Aalborg.

Publiceret d.
21. maj 2024