Aarhus hylder byens frivillige med storslået fest

8494 Aarhus · Nyhedsrummet · Frivilligfest

Den 5. december 2024 markerer Spar Nord Aarhus, i samarbejde med Aarhus Motion og Aarhus Kommune, FN’s internationale frivillighedsdag med årets frivilligfest i Tivoli Friheden.

Med plads til 10.000 frivillige gentages succesen fra sidste år, hvor næsten 9.500 frivillige deltog i fejringen. Frivilligfesten er en stor tak til de mange ildsjæle, der dagligt gør en forskel i lokalsamfundet.

Som en del af festlighederne kan de tilmeldte frivillige nyde gratis adgang til forlystelser (undtagen klatreparken), julehygge og musikalske indslag fra kl. 15.00 til 21.00.

- Vi glæder os til at hylde byens frivillige igen i år. De mange frivillige ildsjæle yder dagligt en stor indsats, der er helt uvurderlig for vores lokalsamfund. Deres engagement er med til at styrke fællesskabet og sammenhængskraften i Aarhus, og vi er stolte af at kunne arrangere denne fest, udtaler Erling Sørensen, direktør i Spar Nord Aarhus.

Festen er for alle kommunens frivillige – fra de frivillige trænere og hjælpetrænere til besøgsvenner, medlemmer af skolebestyrelser og lektiehjælpere. Alle frivillige er velkomne og kan tage en ledsager med.

Læs mere om, hvordan du deltager her.

Publiceret d.
14. oktober 2024