Donation sikrer betydelig sommerudflugt for trængte familier

8074 Amager · Nyhedsrummet · Donation · Mødrehjælpen

Spar Nord Amager har, på vegne af Spar Nord Fonden, overrakt en donation på 46.500 kroner til Mødrehjælpens lokalforening på Amager.

Mødrehjælpen Amager Lokalforening har siden 2011 arbejdet for at støtte sårbare familier i lokalområdet. Alle i lokalforeningen er frivillige, og de har et fælles mål om at støtte og lave spændende aktiviteter for mødre, fædre og børnefamilier.

En værdifuld indsats som Spar Nord Fonden har valgt at støtte op om med en donation på 46.500 kroner, der blandt andet skal bruges på en sommerudflugt til Knuthenborg Safaripark for økonomisk trængende familier. Og afdelingsdirektør i Spar Nord Amager, Erdal Uzun, kunne glædeligt overrække den betydningsfulde donation til en række glade frivillige i lokalforeningen.

- Vi er meget stolte over, at vi, på vegne af Spar Nord Fonden, igen kan yde økonomisk støtte til særdeles gode tiltag i vores lokalsamfund. Mødrehjælpen gør et sublimt stykke arbejde for de familier, der har brug for ekstra støtte i en hektisk hverdag, fortæller Erdal Uzun.

Målet med sommerudflugten er at give deltagerne, primært enlige og familier med børn i alderen 5-15 år, en fantastisk oplevelse og styrke fællesskabsfølelsen. I alt 84 personer, inklusiv 4 frivillige, vil deltage på turen, som giver disse familier en kærkommen pause fra hverdagen.

Publiceret d.
11. juli 2024