Spar Nord Aarhus igen med som hovedsponsor for Aarhus Festuge

8152 Aarhus · Nyhedsrummet · Aarhus Festuge

Når den traditionsrige Aarhus Festuge løber af stablen fredag den 30. august, bliver det igen med Spar Nord Aarhus som hovedsponsor.

I år fokuserer Aarhus Festuge på temaet "Mind the Gap", hvor opmærksomheden rettes mod de mange forandringer, der skyder op i bybilledet, både under selve festugen og i samfundet generelt. Samtidig lægges der vægt på vigtigheden af at respektere vores forskelligheder – de små sprækker mellem os – for at undgå, at de udvikler sig til dybe kløfter.

Med et nyt tema der gør opmærksom på forandringerne i lokalsamfundet, er der ingen ændringer, hvad angår hovedsponsoren for festugen. Her står Spar Nord Aarhus igen klar til at bakke op om de gode tiltag for kulturlivets blomstring i lokalsamfundet.

- Vi er meget glade for, at vi som lokalbank igen kan støtte op om Aarhus Festuge, der hvert år er med til at styrke kulturlivet i lokalområdet. Som hovedsponsor ser vi frem til en festlig uge, hvor hele byen kommer til at summe af liv og kultur, udtaler Erling Sørensen, direktør for Spar Nord Aarhus.

Det er ikke kun hos Spar Nord Aarhus, at der er begejstring over det fortsatte samarbejde. Hos Aarhus Festuge er det med stor glæde, at hele byens bank igen kan præsenteres som hovedsponsor.

- Vi er utrolig glade for Spar Nords vedholdende og stærke engagement i Aarhus Festuge. Spar Nord gør det muligt for os at kunne skabe endnu mere værdi for kulturen og binde fællesskabet sammen på tværs af byen i Aarhus Festuge. Jeg oplever en oprigtig og interesseret tilgang til støtten fra Spar Nord og Spar Nord Fonden, hvor også en del er ønsket direkte til Mølleparken M56;10, der er med til at give det aarhusianske musikmiljø en scene og et uvurderligt samlingspunkt for især mange unge mennesker, udtaler Claus Nøhr Knudsen, partnerchef for Aarhus Festuge.

Med 1.000 arrangementer på 10 dage er Aarhus Festuge en af Nordeuropas største kulturbegivenheder. Internationale kunstnere og lokale artister sikrer store oplevelser for folk i alle aldre.

Aarhus Festuge skydes i gang fredag den 30. august og slutter søndag den 8. september. Du kan læse mere om programmet via følgende link:

https://www.aarhusfestuge.dk/program

Publiceret d.
20. august 2024