Spar Nord Aarhus opruster med ny privatrådgiver

7784 Aarhus · Nyhedsrummet · Christina

Christina Madsen Wollesen er tiltrådt stillingen som ny privatrådgiver i Spar Nord Aarhus. Her skal hun fremover medvirke til, at bankens kunder fortsat modtager kompetent og alsidig rådgivning.

Spar Nord Aarhus har forstærket teamet med ansættelsen af Christina Madsen Wollesen. Som ny privatrådgiver i hele byens bank skal hun i samarbejde med gode kolleger bidrage til, at kunderne fortsat modtager rådgivning og service i topklasse.

Christina kommer fra en stilling som privatrådgiver hos Sydbank i Aarhus, hvor hun har været ansat i 10 år. Med i alt 17 års erfaring inden for den finansielle verden er det en stærk profil, som Spar Nord Aarhus har fået med om bord på holdet.

- Jeg ser meget frem til at blive en del af Spar Nord Aarhus og lære mine nye kolleger godt at kende. Samtidig glæder jeg mig enormt meget til at møde mine mange nye kunder, hvor jeg vil gøre mit bedste for at skabe gode løsninger, som passer til den enkelte, fortæller Christina.

Privat bor Christina i Århus sammen med sin kæreste Morten og deres to drenge på henholdsvis 3 og 5 år. Fritiden bliver blandt andet brugt på familie, venner, midtbyens mange tilbud og cykelture.

Christina Madsen Wollesen er tiltrådt stillingen pr. 1. juni 2024, og hun er således klar til at tage godt imod nye såvel som eksisterende kunder. Hun kan kontaktes på telefon 8730 3142 eller mail cmw@sparnord.dk.

Publiceret d.
6. juni 2024